uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Sunday, August 13, 2006

Triibik sõitis Sinti, võttis ennast vinti. Aga nüüd on käsil laboratoorne töö nr 8. Märkasin juba eelmise pesupesu järel koju naastes, et pesumasinaesine põrand on märg. Nüüd otsustasin pesu pesta iseenda valvsa silma all. Ja tõesti-tõesti, kuskilt tuleb paha lõhna ja vett. Põrand on märg. Aga pesen kangelaslikult edasi. Päris põnev kohe, mis saab. Põrandapesu on nagunii kavas, nii et löön kaks kärbest ühe hoobiga. Aga taas kord leiab kinnitust tõsiasi, et kodumasinad lähevad tuksi just siis, kui sul on kõige suurem rahahäda.

6 Comments:

  • kas kringlid homseks valmis?

    By Blogger maris, at 10:19 PM  

  • Kui pesumasina alt vett tuleb, on võib-olla ebemefilter umbes. Selle saab lahti võtta ja ära puhastada. Kasutusjuhendis peaks sellest juttu olema. Mu pesumasina filtrist tuli välja muuhulgas peenraha: sain teada, et 10-sendine läheb pealtlaetava trumli ja seina vahelt läbi, 20-sendine mõningate kahjustustega ka, aga 50-sendine enam ei lähe. Selg sai paari kuu pärast korda, haiguslugu algas sõnadega "tõstis 1. mail pesumasinat".

    By Blogger AV, at 12:09 AM  

  • no ja palju õnne siis sünnipäevaks, eks ole.

    By Blogger maris, at 11:01 AM  

  • oi, aitäh! ja sulle ka! kringleid veel valmis pole, töine nädal, suuremad pidustused jäävad nädalavahetuseks. aga sina palun kirjuta midagi!

    By Blogger triibik, at 11:08 AM  

  • no ei ole enam midagi kirjutada.

    By Blogger maris, at 11:15 PM  

  • no ikkagi said kirjutatud, tubli tüdruk! ;)

    By Blogger triibik, at 12:33 AM  

Post a Comment

<< Home