uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Wednesday, July 26, 2006

Heeelp! Mirjam tahab kärbest kodustada! Käisime Tartus sõprade pool, kelle tütar pidas augustatud kaanega klaaspurgi seest kärbest. Et linnukesel õdusam oleks, oli talle lisaks suhkru- ja veetopsile seltsiks pandud ka täring. Niiöelda intellektuaalseks meelelahutuseks. Mirr hakkas pulmajärgsel hommikul painama, et talle on kah kärbest vaja - veel parem, kärbseema koos pisikese kärblasega. Et ta paneks kärbsele juua ja süüa ja mõne armsa mänguasjakese, näiteks lauamängu nupu. "Aga, emme, mida kärbes sööb?" - "SITTA!" ei saanud ma jätta ebapedagoogiliselt ruigamata.

Lootsin, et teema on juba unustuse hõlma vajunud. Tühjagi. Täna hommikul algasid uued läbirääkimised avanguga: "Emme, miks meil toas ühtegi kärbest pole? Miks nad aknast sisse ei lenda?"

PS Veelgi koledamal teemal: naine, kes aasta otsa ei šopanud! Siin.

3 Comments:

  • kärbsed söövad suhkrut ka:)

    By Blogger Anu, at 4:54 PM  

  • mul elasid väiksena kogu aeg kärbsed kolmeliitrises purgis. lõpuks tüdinesin ära, suht igavad tegelikult. ja ega nad seal kaua ei ela, varsti surevad ära. las pistab ühe purki ja vahib. muidu toob äkki kassipoja tuppa või kuskilt roti või hamstri. neist on palju raskem lahti saada.
    kärbsed söövad vist kõiki sööke.

    By Blogger maris, at 10:41 PM  

  • kärbseid vaja? tulge meile. alanud porilasehooaeg. hästi prisked teised.

    By Blogger kalake, at 7:00 PM  

Post a Comment

<< Home