uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Thursday, July 20, 2006

Uhh, mulle saadeti klassikokkutuleku pildid. Ma pole ühelgi käinud, lapsed on hea alibi olnud ja kui pole, siis valetan midagi kokku. Never ever, ausalt. Ja fotosid nähes valdas mind täielik õõv. Süda läks pahaks. Mõni kutt oli nii paksuks läinud, et ei tunneks äragi. Teistel suits suunurgas tolknemas ja õllepudel pihus. Kanad istusid ümber laua, kulmud kriipsuks kitkutud. Naersid püüdlikult. Öök. Brr.

Ah, hea küll, pean ju koristama hakkama. Leidsin rusikareegli: tuleb alustada kõige väiksemast, st kõige koristatavamast ruumist. Alustasin köögist. No kemmerg oleks väiksem olnud, aga seal ei valitse säärane roppus. Ja teine rusikareegel: asju õigetesse tubadesse viies tuleb silmad kinni pigistada, et mitte lähimat kaost likvideerima hakata. Muidu juhtub nii nagu Emaisaleevikesel (see lugu oli jube armas).

Oh, oleks meil ometi kah aed, kus asjatada. Piinan end jälle kinnisvaraportaalidega, aga tuleb see masoheerimine ära lõpetada. Selleks aastaks vähemalt. Aga aastaid kah oodata ei saa, muidu on lapsed suured ja neid ei saa mingi valemiga õue. Kui nad vähegi minussse ja Tarmosse on. Meile meeldis toas kükitada, kommituutu või marjakauss käepärast, ja lugedalugedalugeda.

4 Comments:

  • Kas kanad ja õllekõhud põhjendasid ka, miks n e i l e meeldib kokkutulekutel käia? See küsimus kuulub taas müstika valda nagu kolme lapsega reisiminegi.

    By Anonymous Anonymous, at 3:30 PM  

  • suvekodus saab ka toas istuda.... ainult vaade on teine ;)

    By Blogger krista, at 11:06 PM  

  • huvitav, miks sulle kokkutulekutel käia ei meeldi? ma olen näind küll neid ameerika õuduskomöödiaid, kus mõni endale kooli kokkutuleku tarvis kavaleri ostab või siis kuskilt porsche'i laenab ja valetab et tema oma. et edukas välja paista. aga ega eestis ju sellist kometit tegema ei pea... või tehakse? kas kokkutulekul ärbeldakse sellega, kui kaugele keegi on jõudnud ja milline äge kutt on?

    By Blogger annushka, at 12:58 PM  

  • kokkutulekutel on seepärast kehv käia, et vastik on istuda karja lollidega, millestki rääkida pole ja kui kohe ära lähed, hakkavad kõik klatšima, et vaat see on ikka enda arust teistest parem ja jube ülbe. mis tegelikult muidugi pole vale.

    By Blogger maris, at 8:15 PM  

Post a Comment

<< Home