uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Monday, July 03, 2006

Kui tahad igavusse kõngeda,
vaata tükki "Kits viiuli ja õngega".

No ausalt. Booooooooooooooooooooring! Kui tahad midagi toredat, mine hommikul Nõmme turule, kaifi maasikate ja lillede lõhna ja tuhni oivalises kvaliteetkaltsuletis, leides sealt kümnekroonise Zara topi stiilis "tiisikushaige aadlipreili". Lapsed mütaku samal ajal issi saatel mänguväljakul ja noppigu maasikaid-mustikaid. Sattusin hoogu ja ostsin lisaks petuuniataimedele ka kolm basiilikut, rosmariini ja tüümiani ning teise rõdukasti. Turbamulda, mis lõhnas jumalikult (aiata inimese lõbud). Ja sain teada kanakakagraanulitest! Yks- kakkaa, kaks-kakkaa ... Oli kunagi selline reklaam.

Eile oli tore päev. Väga tähtis ka, sest Mirr sai kuueseks. Õhtul oli tagasihoidlik pidu pere seltsis, kus sünnipäevalaps kräunutas kingiks saadud lastearvutit väga vilunud käega. Aga täna valmistume mölluks Fantaasia lastetoas. Tuleb isand käkkidega poodi saata, tordiks on vaja kümme pakki Selga šokolaadiküpsiseid. Maasikad ootavad praegu rõdul.

2 Comments:

  • palju õnne Mirjamile!
    ma käisin eelmisel nädalal nõmme turul ja ostsin kolm taime - basiiliku, rosmariini ja tüümiani. rõdukasti ei ostnud. ikkagi üks päev ja üks aasta vahet ju, midagi võib teisiti ka olla.

    By Blogger maris, at 12:31 AM  

  • see kitse asi siis ei kõlbanud jah. natuke hea on seda kuulda, sest mul sõbranna kutsus mind sinna kaasa ja ma olin nii nukker, et marek mirteliga ei tahtnud õhtut veeta vaid maja peal põrandat pani. siis vähemalt ei läinud õhtu raisku

    By Blogger ingrid, at 9:55 AM  

Post a Comment

<< Home