uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Monday, May 08, 2006

Miist on kolme ööga saanud supermagaja, kes jääb issi kõrval paari laulu saatel tuttu ega tõsta öösel mingit lärmi. Lutist vabanemise muret pole meil üldse, sest mina olin ju inimlutt. Nii et kahest vaevast ühe raksuga lahti! Eile naasin õhtul Tartust ja läksin veel hilja õhtul kinno "Walk The Line'i" vaatama, et Tarmo saaks Mii ka kolmandat õhtut ise tuttu panna. Lubas mulle SMSi saata, kui vaikus majas. Film sai läbi, kell sai 11, aga ei mingit sõnumit. Mõtlesin, et huvitav, kuhu selle suure spordikotiga öösel minna. Läksin Westmani ärisse, kus laamerdasin nagu elevant portselanipoes ja tõmbasin kotiga kaks korda mingit träni põrandale. Siis suskasin koti leti alla - ja juba tuligi kõne, et emme fatale võib koju naasta.

Esimene öö, millele suuri lootusi panin, läks muidugi veidi lörri. Esiteks suriseb Päntri hostelitubades külmkapp. Tark inimene soovitas, et tõmmaku ma juhe välja. Tõmbasin. Tuppa sigines sulnis vaikus, aga all kõrtsis mürtsus muusika stiilis "Tantsi nii, et ma tunneks sinu keha". Uinusin. Kell pool kolm öösel ärkasin tilkumise peale. Külmkapp sulas. Ja kõrtsist väljusid ülemeelikud abielupaarid vanuse-bracketis 40-50, kes lõugasid otse mu akna all, keeldusid taksosse istumast ning arutasid piinavalt kaua, kuhu edasi minna. Kahetsesin, et mul ämbrit pole. Oleksin neid jahutanud.

Teise öö seevastu magasin magusalt nagu imik. Päev värskes õhus ja kaubandusvõrgus, koori kontsert ning tantsulõhkumine (who's the grooviest conga line mama in the world, haaa! Mõistagi Triibik!) olid oma töö teinud. Esimene katkestusteta ööuni üle kahe aasta. Nurr. Jah, ema on kah inimene, uskuge mind.

Veel mõned pildid TÜ endiste ja praeguste kammerkoorlaste uu-uu-ussitantsust! Triibik ikka esimene. Oskuslikult valitud kostüüm teeb inimesega imet.

7 Comments:

  • Jeee! Õnnitlused Miile diffivabasse ellu astumise, Tarmole oskusliku lauluvaliku ja Triibikule kahaneva rinnapartii puhul.

    By Blogger kalake, at 2:01 PM  

  • This comment has been removed by a blog administrator.

    By Blogger Sots, at 2:06 PM  

  • Jääme põnevusega ootama, kuidas möödub esimene emmega koos magatud öö :P.

    By Blogger Sots, at 2:08 PM  

  • Amatserdamis olid hotelli aknad tänava poole, kus sõitsid trammid, autod ja vastas teeservas oli coffeeshop ja baar. Oi seda rõõmu öösel tead. :-S Aga mina, vana hunt, enam unetablettideta võõrasse linna ei lähe.

    By Blogger Lupetta, at 3:11 PM  

  • ... ütles Sots kahjurõõmsalt? Raporteerida on niipalju, et Miina jäi täna esimest korda üle poolteise aasta päeval tuppa magama. Emmme kõrval. Kümne minutiga. Mull-mull-mull kalakeste laulu saatel. Nii et see on täielik müstika, sest ta on seni osanud päeval magada vaid rõdul.
    Mingist tissist polnud täna juttugi. Mii ütles: "Tissi ei saa. Õde - suur. Mamma - suur." Mis peegeldas meie viimase aja ajupesu teemal, et kes kõik suured on ja tissi ei saa. Bottom-line'iga, et nüüd on ju Miina kah juba suur, eks. Et tita Kirke on väike ja tema sööb tiffi, aga Kirke ei saa jälle maasikaid ja kohukest süüa.

    By Blogger triibik, at 4:49 PM  

  • magasid nagu imik?..... kuskilt lugesin mingi ärimehe ütlust, et see on umbes nii..... magan natuke, siis ärkan üles ja nutan natuke ja siis magan jälle natuke ja siis ärkan jälle üles jne..

    By Blogger krista, at 9:09 PM  

  • jajah, ma kah mõtlesin kirjutades, et natuke vale võrdlus oli. magasin nagu ... siil talveund.

    By Blogger triibik, at 9:37 PM  

Post a Comment

<< Home