uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Tuesday, April 18, 2006

Kodus peab olema kaks panni ja kaks arvutit. Kaks panni selleks, et esimene pannkook kipub tavaliselt panni külge kinni jääma. Siis saab teise panni võtta. Kaks arvutit selleks, et kui verist vahtu välja ajava pereisa vaevused pärsivad kõnevõimet, kuid tal on midagi väga vajalikku öelda, siis ta saab minuga msnis rääkida. Väga naljakas on muidugi ühepoolselt oraalse kõnega vastata ning siis kirjalikku reaktsiooni ootama jääda.

Fantaseerisime siin eile, kuidas laseme korraga mandlid välja lõigata ja istume siis päev otsa kodus msnis. Kuidas niimoodi lapsi kasvatada, on iseasi.

3 Comments:

  • ma mõtlesin, et meie pere on ainuke, kus tähtsad asjad saavad teinekord MSNis selgeks räägitud. et emotsioonid üle pea ei kasvaks:p

    By Blogger siuu, at 10:13 AM  

  • msn on tõesti tõhus riidlemise vahend. on aega mõelda kuidas midagi öelda ja teise inimese hääletoon ei aja närvi... ära proovitud ja heaks kiidetud! ainult kallistamine on msn'i kaudu raskem, selle jaoks peab ikka päriselt kokku saama.

    By Blogger annushka, at 2:13 PM  

  • Meie elu (kodu kahes linnas) ongi msn-s nagu linnul oksa pääl. Kallistamine ja musitamine msn-s täiesti ära proovitud. Teinekord aga just hääletooni puudumine võib arusaamatusi tekitada.

    By Blogger Lupetta, at 2:06 PM  

Post a Comment

<< Home