uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Thursday, April 06, 2006

Hm, esimene hommik ilma palavikuta, aga olek on ikka närune. Kurk paistes ja pea valutab. "Nagu tuline ora," üritasin oma tundmusi Tarmole kirjeldada. "Jah, nagu orav viskaks käbiga," lisas Mirr.

Pea- ja kurguvalu tõttu kannan oma rasvaste juuste ümber sallist turbanit, mis lõpeb kaela ümber. No ütleme, et nagu Erykah Badu, mitte paadialune. Varsti tuleb arst. Aga enne tuli Eesti Posti kuller, kes tõi Krisost tellitud kaks raamatut. Jammi. Kuigi eks see Gervais üks raiskamine olnud. Netikaubandus on kergemeelsete kodus konutajate lõks. Praegu loen muidugi Akunini "Surma kallikest", mis on lausa jumalik, ausalt. "Armuke" ei saa sellele ligilähedalegi.

6 Comments:

  • Võta omale plaani lõpliku tervenemisega veel natuke viivitada, et siis, kui sa täitsa terveks saad, oleks sopa seest välja ilmunud ka kellukesed ning krookused (reaalsuse huvides olgu siiski märgitud, et nad ilmselt kasvavad koerajunnide ja muude talviste jääkainete kõrval).

    By Blogger paranka, at 2:40 PM  

  • soovin sulle triibik head paranemist. ma olen ka talve kevadele üleminekul palavikuga hädas. et selline veidi on ja veidi ei ole. kui seda oma meedikust vanaemale kurtsin, siis ta soovitas: lõpeta kraadimine ära, siis läheb palavik ka ära. vanarahva tarkus :)

    By Anonymous Anonymous, at 8:02 PM  

  • kule, jah, niipea kui ma kraadika katki tegin, hakkas mulgi palavik alanema. ja tänaseks kadus ära! täitsa inimese tunne on juba, sõin oliive ja jõin kulinal soolvett peale, jumalik! natuke šokolaadi kah soola ehmatamiseks. toit on maitsema hakanud ja vita on jälle dolce.

    By Blogger triibik, at 8:09 PM  

  • oi pagan, ma ei saa halisemata jätta, et ma olen juba kolmandat nädalat rivist väljas ja täna peale antibiootikumikuuri tegin röntgeni, arst õnnitles ja ütles, et mõlemas põskkoopas põletik. elu sees pole nii põdur olnud. see siis ergutamaks, et minul on kõige halvem ja kõigil teistel poole (kui mitte rohkem) parem.

    By Anonymous Anonymous, at 11:07 PM  

  • niipalju kui mina olen antibiootikutest midagi kuulnud, on kõik jutud koledad olnud. parem on nädal aega päris surnd ja haige olla, ennast jalavannitada, kurku igasugu mögadega kuristada, viinasokke teha ja kõrvu laualambiga soendada. ja siis ilma mürgiste rohtudeta edasi elada. kahjuks tänapäeval on kuidagi raske haigust lõpuni põdeda, tundub, et kui palavik möödas, siis tuleks kohe tööle tormata. aga tühja, töö saab ka ilma meieta hakkama! päriselt ka!

    By Blogger annushka, at 1:36 AM  

  • oi, pai kai, kiiret paranemist sulle! ja tervitusi supermodellile (mingis lehes oli toona piltki, arteris vist?).

    By Blogger triibik, at 9:51 AM  

Post a Comment

<< Home