uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Friday, April 07, 2006

Küsisin täna Miinalt, kas ta soovib apelsini. Miina vastas: "Meeleldi." Aususe huvides tuleb muidugi öelda ka seda, et ta ütles täna kolm korda "kurat". Kusjuures vähimagi põhjuseta, oleks siis pahane olnud.

5 Comments:

  • njah. sellest "kurat" ütlemisest. mina sain alles hiljuti teada, et minu vanemad õpetasid mind läbi ropendamise rääkima. oh, oleks ma seda infi varem teadnud, oleks nende vastu kasutanud:) selgus et ma umbes kahesena väga ei tahtnud rääkida kuigi ma teadsin oma nime ja ka muid sõnu. aga et minult mingi piiks kätte saada, siis küsiti mult, kes ma olen. mille peale mina innukalt vastanud, et: "sita-aadu". ja siis küsiti mult, aga mis su nimi on, siis ma ütlesin ilusti oma perekonna ja eesnime. ja varsti pärast tugevat treeningut ma rääkima hakkasingi:)kõige huvitavam on muidugi see, et minu teadliku mälu järgi pole ema ja isa mul kunagi lubanud ebaviisakalt rääkida. kas pole tugev vastuolu? pean nähtavasti psühhoanalüütiku juurde minema. nii et äkki on väike Mii oma vanemate pealt õppinud seda k-tähega sõna? aga ei oska veel õiges kontekstis kasutada? aga peaasi et räägib :)

    By Anonymous Anonymous, at 4:18 PM  

  • appiii! hea lugu. ei, tavaliselt on tal kontekst õige. ütleb "kurat" siis, kui telefon heliseb. see on issi pealt õpitud.

    By Blogger triibik, at 4:30 PM  

  • Ei julge teile enam helistadagi...

    By Anonymous Anonymous, at 4:49 PM  

  • mobla peale ta ei ütle, helista moblale.

    By Blogger triibik, at 6:06 PM  

  • Meie kolmene peegeldab ka mõnuga meie kõnepruuki:
    "No kui kaua sa jorutad" (emme ei suutnud piisavalt kiiresti mänguautole käru taha haakida)
    "Mul pole aega, kas sa ei saa aru või" (issi kutsus teda vanni)
    "Ära hakka jälle peale" (sõnum kaisukarule)
    Naljakas ja kurb ühtaegu.

    By Blogger kalake, at 12:21 AM  

Post a Comment

<< Home