uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Wednesday, March 22, 2006

Kunagi ammu, kui meil veel lapsi polnud ja sai voodis pikalt lugeda ja mõnustada ja juttu ajada, siis tulime Tarmoga mõttele, et hakkaks õige kõiki kappe eugeniteks kutsuma. Eugen Kapi järgi. Noh et külm-eugen ja seina-eugen ja esmaabi-eugen. Sellest arenesid välja pikemad mõttetalgud. Et kõik lambid olgu anud (laua-anu, põranda-anu, tasku-anu, õli-anu). Aga rohkem mul ei tulegi meelde ... Elu on muidugi edasi läinud ja uued nimed esile kerkinud. Näiteks solgi-evelin või tiide-jüri, taade-jüri, vanaeidekese voki-jüri.

4 Comments:

  • Khm, mulle meenus, kuis me ükskord koos minu Tarmoga:) baaris istudes huvitava ajaveetmismooduse leiutasime, kole naljaka pealegi - hakkasime igas sisenenud mehes homolikke jooni otsima. Jube naljakas oli, aga hiljem, kui proovisime ühele tuttavale selgitada, mis meid naerma ajab, saime kuulda tõsist loengut teemal "kuidas homod on samasugused inimesed nagu kõik teised". Hiljem selgus, et ta on lesbi. Aga me tegime ju lihtsalt nalja!

    By Blogger Anu, at 3:47 PM  

  • Meil on kodus lasteraamat "Meisi jõuluõhtu", kus on tegelane elevant Eedi, kes jääb lumme kinni ning päästetakse sealt "plumpsti". Meil on ka röster, mis saia välja visates teeb samasugust häält. Seega nimetame me röstsaiu Eedideks.

    By Blogger kalake, at 8:35 AM  

  • Meie pere tordilabidad on kõik ühisnimetajaga "tädi Vaike", kuivõrd tädi Vaike meile pulmadeks tordilabida kinkis ja kumbki ei teadnud, kuidas selle asjanduse nimi võiks inglise keeles olla.

    By Anonymous Anonymous, at 12:06 PM  

  • Mulle tuli meelde kuidas ma spetsiaalselt Suure- Jaani sõitsin, et Vendade Kappide majamuuseumi külastada ja see oli suletud keset ilusat suvepäeva. Siis läksime surnuaeda, mis on parim ajaveetmiskoht võõras linnas.

    By Blogger Lupetta, at 12:28 PM  

Post a Comment

<< Home