uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Friday, March 17, 2006

Öök. Terve elamine on Versace vänget vambilõhna täis. Kuna Mirr avaldas hommikul väga häälekat soovi koju jääda ja ta on tõesti nädalate kaupa usinalt lasteaias käinud, siis andsin järele. Ja hullun nüüd. Mutid on kogu aeg teineteisel kraes, karvad lendavad ja detsibellid tõusevad. Lasin Mirril vaikselt köögis ühe kilakolakarbi kallal nokitseda, et üks ühes ja teine teises ruumis oleks ja veidigi vaikust saaks. Aga karbi sees oli Versace tester, mis mind öökima ajas. Ja no ega ei saanud ju muidu, kui pidi Versacet luhvtitama hakkama.

Ja see on alles esimene päev kolmest egiidi all "üksi kahe lapsega". Eilsest teatriskäigust polnud mingit kasu, närv on püsti ja karjuda tahaks. Tööga on täna õnneks veidikenegi lahedam.

Majasokk

3 Comments:

  • Aga kuidas teaater oli?

    By Anonymous Anonymous, at 2:22 PM  

  • teater oli tore, kuid lühike. see-eest järgnes teine vaatus, kus palmaru andis pepeljajevile üle ordeni. palmaru ülikond istus väga halvasti, aga saša oli kaunis nagu ikka.
    riina maidre oli kihvt, ma polnud teda varem laval näinudki. ulfsakist ma parem ei räägi. (õhates paremale ära).

    By Blogger triibik, at 4:18 PM  

  • Ulfsaki "linnuaabits" oli juba "Jänese aastas" väga hea: keblak Pääsuke, räme "olen ma lehm või?!" salatit sülitav Vares ja kesnad seal kõik olid.
    Aga mis tüki lühidusse puutub, siis alati on ju parem tunda, et "oleks et veel ei lõppeks" kui et "läheks nad juba minema" (ja Mihkel Mutti tsiteerides: "Hilja juba, vaja veel vanamemme juurde jõuda...")

    By Anonymous Anonymous, at 4:51 PM  

Post a Comment

<< Home