uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Thursday, May 05, 2005

Erutus

valdas mind, kui ma lugesin tänasest EPList artiklit tänavustest suveetendustest. Tühja neist "Eesti ballaadidest" - noor Baskin lavastab kuskil mõisas Fowlesi "Eebenipuust torni", vana kunstniku osas ta ise, nooruk on Rohumaa ja plikad Kersti Heinloo ja Mirtel Pohla. Raamatu järgi peavad need seal poolpaljalt ja lausa alasti ringi silkama. How sexy is that? Perverdid, lennake peale! Kapilesbi minus peab Mirtlit ikka äärmiselt hõrguks olevuseks, nii et Miinakest ootab sel suvel küll seakoot ja ahjukartul.
NO99 lavastab Kadrioru vanades basseinides "Seitset samuraid", mis "Zatoichi"-fännidele nagu Tarmo ning mõningad bloggerid kindlasti palju rõõmu valmistab. Mõnevõrra kummaliseks teeb asja aga see, et Päevaleht kirjutab: "Esietendus on 11. augustil, kuni 28. augustini antakse 15 etendust. Mõnel hommikul antakse lasteetendusi.". "Seitse samuraid" on siis umbes sama mis "Seitse pöialpoissi"?
Mitte et meil siin tubateatri vähesuse üle kurta saaks. Miina sööb oma kaht lusikatäit virsikupüreed põhimõtteliselt ainult siis, kui papa tema kõrval istub, valjult suud matsutab ja "njämm-njämm" teeb. Selle peale hakkab Miina õndsalt peaga vehkima ja kui korraks pea seisma jätab, siis ma suskan talle lusika suhu. "Njämm-njämm" peab olema selgelt artikuleeritud ja katkematu. Vanaisast tuleb ilmselt video teha, mida söögiaegadel lasta.
Ja Mirri sõbranna Mia sünnipäeval, kuhu meid kahe nädala pärast oodatakse, laulab ja mängib lastega inim-Puhh. Oh õudu, oh õudu, oh Issand, anna jõudu! See pole teil mingi McDonald'si punane hõlst, see on täielik katastroof! Meenutagem mullust Muumimaad, mille parkimisplatsil, kus muumidest veel haisugi polnud, teatas Mirr, et tema ei lähe. Mitte mingil tingimusel. Kui me siis läbi häda Muumimaale proper jõudsime, hoidsime muumidega 20meetrist pikivahet, kindluse mõttes veel küünarnukk näo ees. Kaljul kitarret mängiv Nuuskmõmmik võrdus tuldsülgava lohega, kellest sai mööduda ainult esivanema süles.
Ehk on kaks nädalat siiski piisav aeg, et Mirri puhhinduse vastu vaktsineerida. Pean ilmselt ise kitarri välja võtma ja Puhhiks kehastuma. Mõmm.

1 Comments:

  • Ma olen juba sellega leppinud, et jõuan kultuurisündmusteni aastase hilinemisega. Peaks võtma omale kultuurisekretäri, kes õigeaegselt informeeriks toimuvast. Igatahes meil on "Pidusöök" koos "Ballaadidega" olemas.

    By Blogger Lupetta, at 12:50 PM  

Post a Comment

<< Home