uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Tuesday, May 03, 2005

Kuidas teha kommisuppi

Vaja läheb:
Mirjamit ja tema sõpra Hansu, kaht mammat, kes parajasti ennastunustavalt kolmandaga mulisevad (ja mitte niisama naistemulinat, vaid TEADUSLIKKU mula, mind you!), ning Tiina komme.

Kui kolmas mamma lahkub, märkavad esimesed kah jälle maailma enda ümber ja seda, et Hansul pole miskipärast enam sokke jalas. Mirr tuleb ise seletama, et tema vahetas oma püksid kuivemate vastu, "sest need said natuke märjaks". Siis meenub mammadele läbi udu, et vannitoas käis mingi sebimine. See, et kõik kommid paberitest välja kooriti ja Mirri tuppa viidi, ei raba enam ammu kedagi. Vahepeal ju ilmnes, et lapsed polegi komme ära söönud, vaid on need mängupliidi peale panni sisse pannud. Tublid lapsed!

No nii. Ja lõpuks siis selgub, et kommidele on õhtu edenedes ka vesi peale lastud. Kommisupi tarvis. Tiina kommi marmelaadiosad hulbivad panni ja veel ühe potikese sees, püdelad shokolaadiliistakud nende ümber. Kokad on muretud, kuid hoivad siiski madalat profiili.

Peab ütlema, et ligunemine tuli marmelaadile ainult kasuks. Hea mahlane bloogimise kõrvale ampsata.

5 Comments:

  • This comment has been removed by a blog administrator.

    By Blogger Kratt, at 9:02 AM  

  • minu lapsed keetsid maal vanasti mürgisuppi, see käis nii, et tuli võtta kõikvõimalikku kättesaadavat sodi (nagu muld, lehed, seened ning vanavanaema andis kuivaineid ja vürtsi ka lisaks). lastel oli pikaks ajaks tegevust;)

    By Blogger Kratt, at 9:06 AM  

  • esimene kommija oli kindlasti tohl, kellele meenus, et ta enam ei kommi. kommi aga edasi, ausalt.

    By Blogger triibik, at 1:14 PM  

  • ehheeeee, vaene tohl

    By Anonymous Anonymous, at 2:35 PM  

  • hee! saingi tohli kommima provotseeritud!

    By Blogger triibik, at 9:46 AM  

Post a Comment

<< Home