uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Thursday, February 15, 2007

Minust, spordipõlgurist (no mu isa on jalgpallur), on saanud ujumisnarkomaan. Iga päev käiksin, kui saaks. Aga tänane päev näitas juba, et tööajal ei tohi ;) Mõtlesin küll, et jõuan kõik asjad õigeks ajaks valmis. Tühjagi. Et mitte öelda -

Mind ei häirinud isegi karm tümakas ja sügavas otsas kügelevad vesiaeroobikamemmed, sest nende treener ei röökinud vähemalt mikrofoni, vaid viiples väljendusrikkalt. Ja mina muudkui uhasin. Tümakas isegi natuke nagu ergutas, pluss tegu oli George Michaeli hittide tümakapopurriiga, mis võimaldas siiski mõistvalt naeratada ja meenutada kooliplikapäevi, mil ma George'ist kangesti sisse võetud olin. Aga kui siis emandad hakkasid üksteisele hüvastijätuks lihaseid lõõgastavaid lehvitusi tegema ja nende treener ronis DJ-pulti ja korraga saabus vaikus ... Siis see vaikus oli nagu üks ... No vat. Ei taha ropuks minna. Ütleme nii, et uimlesin ses vaikuses, ses sulnis magusas kergenduses, basseini teise otsa ja oleksin suudelnud kasvõi seda maksaplekilist geronti, kes mu lähistel oma valutavaid liikmeid leotas. Mitte tingimata kirglikult, pigem raugelt ja andestavalt, kogu maailmale igavest õnne lubavalt. Vaat niimoodi mõjus see vaikus pärast tümakat.

Aga nagu öeldud, see taevalik elamus maksis mulle õhtupoole kätte. Ja varsti pean ma pimedas Toompeale komberdama, kus ma kindlasti molli saan. Raha ja väärtesemed, naba-, nibu- ja muud rõngad peaks vist igaks juhuks koju jätma.

Värskematel andmetel on Triibik Toompealt koju jõudnud ja seedib Statoilist ostetud kebabivoolikut. Loiult.

Allkiri: Triibiku dieetõde

6 Comments:

  • kus sa ujud? Kas Kalevis? Kas seal on siis tühjemat basseini ka? Ma olen alati rahvamassi sisse sattunud.

    By Anonymous Anonymous, at 7:07 PM  

  • elusalt toompealt tagasi?
    niburõngad alles ;) ??

    By Blogger Kreete, at 7:19 PM  

  • triin: jah. parim aeg on argipäeval kella 10-11 paiku. millal trennid ja massid peale tulevad, seda ma ei tea. 9 ringis võib veel treeninguid olla.

    kessu: ei. alles harutan neid lahti ja valmistun 50 korda tsentrifuugitud vägistamisvastast pesu selga panema ;)

    By Blogger triibik, at 7:22 PM  

  • ma igaks juhuks annan teada, et kolisin nüüd ära. see on muidugi vanas blogis ka kirjas, aga igatahes olen nüüd wordpressis, muud andmed samad.

    By Anonymous Anonymous, at 10:58 AM  

  • Ma käisin ka täna kehumise uhal Kalevis. Lastega. Ja jään ikka truuks vanale heale Tabasalule. Nii suur eestimaalaste konsentratsioon ja eakas populatsioon ja labürindilaadsed koridorid ja väikesed kapid ja kitsad kapivahed ja wristbandid, mis kinni ei seisa ja. Ja kas lastebassein ongi vaid see teises ruumis asuv?

    By Anonymous Anonymous, at 6:18 PM  

  • Vaat seda maksaplekilist geronti kujutan küll elavalt ette, neid jagatakse mööda ujulaid laiali mingi kindla kvoodi alusel.

    Ning mõtisklen siin mugavalt lösutades, et pole ammugi ujumas käinud ja võbla peaks jälle proovima...

    Viimati ujusin 5. kuud rasedana Pühajärve spas pärast pikka norimist mingi tüübiga võidu(mul erilist kõhtu polnud, lihtsalt siuke ilma taljeta memm). Tüüp väitis, et ta ujub must jalad ees kiiremini! Tema tehnika seisnes ilgelt pikas ja plartsuvas vettehüppes ja mina jätsin Mikukesele mõeldes hüppe osa üldse ära. Kuna basseini teises otsas hulpis inimesi, ei saanud võistluse tulemusest päris täpselt fikseerida, igatahes leppisime viiki ja ma ei öelnudki talle et ta oleks raseda käest napilt pähe saanud :)

    By Blogger kyyks, at 1:22 PM  

Post a Comment

<< Home