uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Monday, September 04, 2006

Kuna mu garderoobi sigineb järjest rohkem roosasid asju, sarnanen pensipõlves ilmselt Barbara Cartlandiga. Tema, muuseas, värvis ripsmeid saapaviksiga, sest tundelise inimesena valas ta ühtelugu pisaraid ja ükski ripsmetušš säärasele koormusele vastu ei pidanud. Saapaviks, see on hea mõte.

4 Comments:

  • Muuseas olla mainit daam roosa-helesinise kombinatsiooni avastanud nooruspõlves oma... esimese? teise? ah ma'i mäleta mitmeda abikassaga Egiptimaal käies ja sesse nii ära armunud, et nägi ilmselt kogu oma elu sihuke välja.

    /me-l on nimelt hea mälu triviaalsete lolluste peale. Et midagi asjalikku kahe kõrva vahele jääks - no kussa ometi.

    By Blogger oravake, at 5:00 PM  

  • ma ka viimasel ajal vaatan roosasid. isegi saapaid. a kõige tihimini elan seda roosaasja lapse peal välja, nii et piinlik kohe, kui roosa ta on. eataega.

    By Blogger Liisapereema, at 3:42 PM  

  • ma nii mäletan, kui enne mirri sündi keeldusin poest roosa-valgetriibulist kangast ostmast, mida mu ema lapsele voodiriieteks soovitas. et liiga roosa. ja ta ise kandis peamiselt punaseid ja tumesiniseid asju. ajapikku olen avastanud, et bizikestele bräilidele sobib roosa ikka väga hästi. ja vanamooridele kah!

    By Blogger triibik, at 5:50 PM  

  • Muide, tummfilmiajastul (mis oli ühtlasi mustvalge ajastu) kasutati silmade rõhutamiseks õudsat tumelillat ollust, mida on meenutanud "Noorte kotkaste" (1927) tegemise ajast Theodor ja Aksella Luts. Meestel ka.

    By Blogger AV, at 12:46 PM  

Post a Comment

<< Home