uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Tuesday, October 11, 2005

Kui kaks Zarast ostetud trikotaažeset on pärast esimest pesu lirakaks läinud, siis võiks ehk juba nii palju oidu olla, et kolmandat mitte osta, non? Mul kolmandat veel ei ole. Ehk siis ei tule ka. Kuigi Zara militaarmantlid ja -jakid ning kirjud seelikud ajavad mind ikka ihast oigama küll. A vat ei osta. Päikese lasteaed ja Pelgulinna Selver pole vist kõige õigem paik moedemmi tegemiseks.

Ülakorruse joodik kojamutt on sättinud trepikoja välisukse juurde vana rüiuvaiba. Täielik anomaalia. Ühel päeval avastasin sealtsamast seksika uue radiaatori, mis mõjub meie koridoris nagu Gucci kott sea õlal. Nüüd sai siis see seksikas radiaator paariliseks meie maja väärilise vaiba, millest tahaks kangesti üle leviteerida.

Eile vaatasin heegeldamise kõrvale (jajah, blogimuttide lugemine ei mõju mulle hästi, tekib tahtmine niigi nappi vaba aega rosettide nikerdamisega sisustada) tont teab kust lambist MTV saadet "I Want A Famous Face". Ja ei suutnud ära imestada kaht mädavinnilist ja hobusenäolist kaksikvenda, kes tahtsid sarnaneda Brad Pittiga. Noh, pärast põhjalikku koksimist, nüsimist ja lihvimist nägid nad juba täitsa inimnäolised välja. Aga Pittist oli küll asi valgusaastate kaugusel. Törts talupojamõistust, djuudid. Mis sai hiiglasliku ninaga ja lõualotiga maadamist, kes ihkas saada Posh Spice'iks, seda ma ei näinudki. Posh Spice'i ilmselt mitte.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home