uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Wednesday, November 22, 2006

Ma ei saanud tükk aega aru, miks meil nii kirevase palju kempsupaberit äkki on hakanud minema. No täitsa lõpp. Enam-vähem rull päevas. Siis tabasin süüdlase. Mii käib nüüd ju ise potil. Ühel päeval nägin, kuidas ta kõigepealt tõmbab mitu head meetrit lihtsalt poti kaunistuseks. No et midagi seal enam välja ei paistaks. Ja alles siis toimetab enda kallal. Mu laps pissib mind paljaks!

Mehed, need on ju ses mõttes head odavad pidada. Küsisin kunagi isalt, et kuidas neil siis püksid kuivad püsivad. No ja isa ütles, et löövad tilli seina külge kuivaks.

4 Comments:

  • Liisa on praegu niuke taam, et igas külas on tal oma pott ja võõras kohas suurt potti kardab ja hoiab koduni kinni, saadaru?

    By Anonymous Anonymous, at 12:26 AM  

  • Oi, meil oli Mirr see raudpõis, kes võis päev otsa kinni hoida. Noorem taam on oma pissimisoskuse üle nii uhke, et sirtsutab rõõmsalt iga poti otsas.

    By Blogger triibik, at 9:29 AM  

  • Meil läheb ka palju paprit. Igas toas on oma rull. Põhiline kulub nuuskamiseks ja mustade näppude-mokkade-põrandaplöga pühkimiseks. Puuk kasutab seda ka kodukaunistuselemendina ning näputööks nimega "lumesadu".

    By Blogger kalake, at 11:33 AM  

  • Ai sel teemal on mul oma isaga väga vahedaid sõnavahetusi olnud. Tema ei saa aru, miks naistel nii palju paberit läheb ja lausa süüdistab raiskamises. Nagu see paber midagi palju maksaks. Pane või paberid eraldi kappi kohe, kuigi leivad on ühes kapis ja leiva ostan mina. See on tõesti nii kurb, kuidas üks vetsupaber võib tüli majja tuua. Muidu saame igati hästi läbi :-(

    By Blogger Lupetta, at 4:14 PM  

Post a Comment

<< Home