uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Thursday, November 30, 2006

Kuidas Triibikut vihale ajada? No viimasel ajal on see ülimalt kerge. Näiteks saan täna, novembri viimasel päeval sõnumi, et meie firma lapsi ootavad personalijuhi juures jõulukalendrid. Häh, iga korralik emme-issi, kel kalendrivärk plaanis ja eelmise aasta totaalne defitsiit meeles, on oma kalendri 1. detsembriks ammu ära ostnud.

No siis saame sel aastal ka meie Tarmoga omad jõulukalendrid. Mis pole ju tegelikult üldse paha. Ja personalijuht lisas nüüd, et sellist kalendrit pole küll kellelgi. Järsku on liköörikommidega? No see mulle juba meeldiks. Kas olete hommikuse konjakijoomise juba maha jätnud?

Täiendus: isand T käis kalendritel järel ja helistas hingeldades, et nii kauneid jõulukalendreid pole tema silm veel näinud. Nii et võtan kõik kobinad tagasi.

See loom, kes eilse sitasitasita päeva kiuste ja tõttu kell kaheksa õhtul vatid selga tõmbas ja end ujulasse lohistas, sai mitu preemiat. Esiteks polnud röökivaid aeroobikuid ja mürtsuvat eurodiskot, mille tõttu ma õhtuse aja peale rihtisingi. Teiseks sumasid teisel basseinipoolel ringi vesipallurid nagu mingi eksootiline loomaliik. Tõsi, karjusid nemadki, ja vene keeles pealegi, aga seksikal mehisel häälel. Aeg-ajalt vilkusid mu silme ees vesipallidega dekoreeritud ujumispüksid (tervel meeskonnal ühtemoodi, kui nunnu!) ja sinised kõrvaklappidega kosmonaudimütsid.

Ja mul oli isiklik rada. Ja keegi ei hüpanud mulle pähe ega ujunud otsa. Ja saunas kõlas kell kümme õhtul üks mu lemmiklaule, Jimi Tenori "My mind (is an open book for you honey)". (Seda saab kuulata siit.) Sauna-DJ on seal Kalevi spaas küll tasemel.

Pingelised ajad. Ostsin kõige karmima ženšennilaksu, mis apteegis leidus.

6 Comments:

  • Meie käisime pesakonnaga teisipäeval Nõmme ujulas. Suures bassus hüppas 50 daami vesiaeroobitsedes nõnda uljalt, et vesi loksus peaaegu lastebasseinini. Kuna meil kaks last, siis suurte basseini asja ei ole. Õnneks Nõmmel saunas musooni ei lasta, mulle meeldib saunalaval vaikuses kükitada. Et ihu puhtaks ja hing ka, selline oma mõtete mõtlemise koht. Keila ujulas käimisest loobusime justnimelt saunas kõlava musaterrori tõttu.

    By Blogger kalake, at 3:11 PM  

  • Kalevis on saunamuusika hästi vaikselt. Ja kvaliteetne ja tüüne, näiteks acid jazz. See-eest annavad muidugi vesivõimlejad säherduse matsuga, et. Tulebki hilisõhtul käia. Isegi hommikul oli seal eelmine nädal ilge disko lahti.

    By Blogger triibik, at 3:28 PM  

  • Kalendri-update: "Nii kauneid" pole just päris õige väljend - eem, on ka kaunimaid. Aga "nii suurejoonelisi/ägedaid/maast laeni ulatuvaid/põnevaid - seda küll.

    By Anonymous Anonymous, at 4:42 PM  

  • Ükskord ammu, kui Kalev veel vana oli, toimus ühes basseininurgas tuukrite oleng. Kõik panid mustad rüüd selga, siirdusid põhja igatahes ja hakkasid mullitama. Radu kinni ei pandud, küll sai nalja. Pärast eided olid kõik tiirased mullidest ja meestest ALL.

    By Anonymous Anonymous, at 4:01 PM  

  • no aga tehke pilti kalendrist ja riputage üles, tahaks neid imeasju oma silmaga näha.

    By Blogger maris, at 3:12 PM  

  • äh, digikas andis taas otsad, nii et ei mingeid pilte esialgu.
    no "maast laeni" on veike liialdus, aga riidenagisse riputatult vedelevad sel kalendril viimased kotid maas küll ;) nimelt on tegu kangast moodustisega, mille peale on (küll sitavõitu liimiga) kinnitatud 24 neli punast kotikest. kuldne pael veel küljes kah. ja igas kotis oli vähemalt komm või lausa mingi karbike, batoon vms. nägime öösel jupp aega vaeva, et eemaldada potentsiaalsed tüliallikad ja mõlemale tüdrukule igaks päevaks ühtemoodi komm panna.

    By Blogger triibik, at 4:12 PM  

Post a Comment

<< Home