uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Saturday, October 28, 2006

Mida teha, kui laupäevahommikusest õndsusest Kalevi veekeskuses on puudu ainult mullivann, aga mullivannis mulistab juba veerand tundi Tõnu Kilgas, ilmutamata vähimatki tahtmist välja kobida? No eks siis tuleb Triibikul maha suruda naeruturtsatused, mõtted Kroonikast, Katrin Karismast ning kilpkonnasupi keetmisest Donald Bisseti moodi, ja Tõnu juurde vanni ronida.

6 Comments:

  • kuule võibolla ta ei saand vannist välja, sest tal on selg haige. just ühes saates rääkis, kuidas tal on naiste tõstmisest laval tervis läbi. sa oleksid pidanud vanurile abi pakkuma ja ta vannist välja lohistama.

    By Blogger maris, at 11:18 PM  

  • kuule, ausalt öeldes oli ta kuidagi imelikult kõhuli juba, kui ma sisse plartsatasin. ja jäi sinna minust vedelema. ehk ei saanud tõesti välja? järsku JÄIGI sinna? järsku oli ... ISVER-SUSVER, JÄRSKU OLI SURND!
    no kui ma jube tubli olen, siis lähen homme ka. eks viskan pilgu peale, kas Tõnu on ikka koju läinud vahepeal.

    By Blogger triibik, at 11:38 PM  

  • OI see on vist nendel lauljatel ja tantsijatel meestel kutsehaigus-selg naisetõstmisest ära nikastatud. Peeter P. on mitu korda rääkinud, kuidas ta Helgi Sallo tõstmisega etenduses Karupoeg Puhh, oma selja eluks ajaks ära rikkus. No Peeter oli üks Jänese sugulastest ja Helgi Sallo oli Nodzu. Tõste ajal käinud seljast jõnks läbi ja pärast seda olnud vist eesriide sulgumiseni nodzutõsteasendis, silmas vesi. Karm elu! Teadupärast on Peeter väga kõhn, aga Helgi mitte enam.

    By Blogger Lupetta, at 1:42 PM  

  • Aga nägu ikka nägid, kui ta kõhuli oli...? Muide, Nukuteatri "Romeos ja Julias" oli üks koht, mis oleks oma lõbusas absurdsuses isegi NO99-le silmad ette andnud: see, kus Kilgas mesikäpa kostüümis rõdule loivab. Kahjuks jäi see ainsaks. P.S. Kas Hirvekütti oled näinud?

    By Anonymous Anonymous, at 6:16 PM  

  • ts: silmad olid tõnul mõnust kinni. ei jätkunud tal neid isegi minule kogu mu poolpaljas hurmas. aga "hirvekütti" pole näinud. veel. kindel plaan on küll.

    By Blogger triibik, at 11:41 AM  

  • loe nagu öuduslugu...

    By Anonymous Anonymous, at 8:51 AM  

Post a Comment

<< Home