uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Monday, October 16, 2006

Mul on kuri kahtlus, et Paul McCartney eksnaine tantsiks ka kahe puujalaga kabedamalt kui Vilja Savisaar. Ai, pagan, küll ma ikka hööritaks seal oma ahtrit, kui keegi seda näha tahaks. Aga Vilja-sugust kleidipornot ma endaga küll ei laseks teha.

Gerli Padari tantsu on tore vaadata, ma alati nutan natuke ;) No ausalt. Minu puhul moodustab roppus õrnusega lausa vastupandamatu kombinatsiooni. Aga nüüd mul on uued seksikad teksad, mis moodustaksid mu ahtriga vastupandamatu kombinatsiooni, kui neile veel püksirihm peale soetada. Sest muidu vajuvad alla. Kui püksid tavaliselt alla vajuvad, on rõõmu ju nabani, sest see viitab kaalulangusele. Aga kui täiesti uued püksid (isver-susver, Cannes'ist ostetud püksid veel pealekauba) alla vajuvad, siis on ostja natuke mööda pannud vist. No väiksem numero poleks jälle üle kintsu tulnd. Ergo - vaja on osta püksirihm. Saab siis imet näha, mul pole varem midagi vöötada tulnud. Humana, here I come.

Tõsi, vahel tähendab pükste allavajumine ka seda, et püksinööp ja/või -lukk on lahti. See juhtus kord mu pinginaabri Annikaga võrdlemisi piinlikus olukorras. Igavese Tule valvest minema marssimisel. Õnneks oli Annikal üll kandadeni telkmantel, mis rõvedustel paista ei lasknud.

9 Comments:

  • soovitan ka cartini poodi kiigata, seal oli veel nii kuu aega tagasi väga blinge /100% litreid, kulda ja hõbedat/ vöösid müügil.

    By Blogger Anu, at 3:10 PM  

  • haa, ma tahaks ikka võimalikult ei-blingi. mis ma sest muffin-top vyötäröst ikka toonitan.
    teisalt - üks kena maadam on mul kaks korda külas käinud oma tapvalt blingi hõbedase ridiküliga. väga efektne. mitte nagu mõne lollaka puust paun, mis vastu kintsu klopsib ja sinikaid tekitab.

    By Blogger triibik, at 3:18 PM  

  • kui mina suvel eestis olin /see oli küll august/, siis uskumatult seffe püksihoidjaid oli õismäel ühes kaltsukas. ma ei tea kas see on kullerkupu või nurmenuku pood, a see esimene kui sealt 3 õika torni juurest keerata.

    By Anonymous Anonymous, at 4:30 PM  

  • Mis klassis Kotimeest valvamas käidi? VI või VII?

    Mu kunstihuviline klassivend Toomas väitis pärast kuju valvamist, et Kaarli kiriku lõunafassaad on tal nii peas, et ta suudaks selle joonistada kasvõi silmad kinni.

    By Blogger AV, at 7:28 PM  

  • kuule, ma ei mäletagi, mis klassis. järsku ikka hiljem? sest mäletan, et saime preemiaks reisi leningradi ja seal käis juba väike napsitamine ja muud moodi elunautimine. hommikul lohistati meid bussiekskursioonile, kus, hambad laiali, magada larisesime.

    klassivennast sirgus tunnustatud arhitekt, eks ole?

    By Blogger triibik, at 9:27 AM  

  • Meie klass käis seal peale üheksandat klassi suvevaheajal. Vist oli juulis. Minukene peesitas malevas ega teind minemagi, kuigi ähvardati igast jubedustega. Midagi ei juhtunud. Isegi käitumishinnet ei alandatud.

    By Anonymous Anonymous, at 12:01 PM  

  • Kuigi klassivennal oli selline kunstihuvi, et ta ehitas mingi renessanssehitise plastiliinist maketi (ladudes selle pisikestest plastiliintellistest), ei ole temast üldse midagi kuulda (no käisin klassikokkutulekul viimati 1993. aastal), peale selle, et Interneti andmeil on ta pühendunud spämmikoguja ja Monty Pythoni fänn. Samas ei või iial teada.

    Mingil X põhjusel mind kuju valvama ei saadetud, kaheldavasti oli see seotud kehalisest vabastusega, mis omakorda oli seotud raske pimesoolikalõikusega VI klassis. Aga kui oli vaja kuskile saata kappe tõsta või talvel liuvälja tegema, siis see muidugi ei lugenud.

    By Blogger AV, at 1:00 PM  

  • Leningradi-reisist (jaanuar 1985). Õp. Valeri Ivanovitš K. lasi meil pähe õppida luulekava, mida me siis tühjal Piskarjovi kalmistul enda lõbustamiseks ette kandsime (zdesj ležit polovina goroda / i ne znajet što dožd' idjot), see läks mingi patriootilis-propagandistliku üritusena kirja, saadi mingeid ALMAVÜ rahasid toetuseks, oli Ikarus-buss, Inturisti hotell, igaüks pidi maksma ainult 11 rbl.

    By Blogger AV, at 1:06 PM  

  • ülemiste reservedi poes olid sikid vööd, ostsin ise just, sellised seemisnahksed kerge punutisega. ei mingit läiget ega litrit ja raha küsiti vaid 59 .-

    By Blogger ingrid, at 11:42 AM  

Post a Comment

<< Home