uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Tuesday, May 02, 2006

Mirjam korraldas meile Vaiko Epliku ja Eliidi plaati kuuldes säärase häppeningi, et maestro Eplik rõõmustaks. Esmalt ruigas ta kõhuli laua all: "Notsukooris ei lauldaaaaaaaaa, notsukooris ei lauldaaaaaaaaaaaa." Järgnes üha kuumemaks kiskuv tantsuetteaste rokenrolli parimate traditsioonide kohaselt - õhukitarri mängimine, pea loopimine, põrandal aelemine, ooberkörperi paljastamine, siis ka unterkörperi paljastamine kiisupildiga trussikuteni, mille peale võttis tuld ka seni üsna vaguralt heedbänginud Miina, kes kiskus tudukombe ült ja pistis mäkude väel ringi rokkima. Rokenroll sans ridamaja jätkus hommikul, plaat mängib pidevalt ja hakkab vaikselt üle viskama juba.

Aga mina sain teada, et pedajas on mänd. See oli mulle täielik uudis. Nii et peded ei saanud sealt mingeid lehti ega tõrusid korjata. Vaesekesed ...

3 Comments:

  • Ohh mis rõõm, üks asi ka mida ma sinust enne teadsin ;-) Muidu on suht lootusetu. Aga visnapuu on kirss ja kõiv on kask ja lõhmus on pärn ja ja ja ja jalakas on jalakas on jalakas.
    Issand, vähe sellest, et teatrist, enamus on veel lavastajad ka.

    By Blogger Lupetta, at 3:42 PM  

  • oi, igasugu taimeasju tead sa minust ju alati paremini. neid ülejäänuid teadsin mina kah, a vat pedajas, selle üle ma polnud kunagi mõelnudki.

    By Blogger triibik, at 3:55 PM  

  • Ma just eile guugeldasin,
    et kes need Õhmovid on.
    HMV-d on :)

    By Blogger Teet Identi, at 5:05 PM  

Post a Comment

<< Home