uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Monday, May 29, 2006

Kui inimene läheb laadale ja ostab lisaks tavapärasele singile-vorstile-patsijuustule PUUST KÄEKOTI, siis on asi ikka hull küll. A no ma ei saanud muidu, ei saanud. See painutatud laminaadist kott oli nii geniaalne, et mul jäi kõigepealt suu lahti ning ma muigutasin tükk aega tummalt. Siis kiitsin, näppisin ja lubasin mõelda. Ja kõndisin tükk aega ringi, jooksin lasteõuel Mirriga munajooksu, joonistasin tema laastu peale lillekese, aitasin tal kompade peal käia. Mõtlesin, et mõistus tuleb koju. Ei tuld. Kahju hakkas kah sellest puidupainutajakutist. Sest miskipärast kaup ei läinud. Tuldi, näpiti, kiideti ja lahkuti. Kena välismaa proua oli täitsa sillas, aga kahetses, et oli raha juba ära raisanud. Cue kõigi rõhutute ja õnnetute päästja Triibik. Puupea.

Kott on mõistagi triibuline. Diagonaaltriibuga oli ka, aga see oli musta-türkiisikirju. Ja see oleks olnud ikka liig mis liig.

Puupea, ma ütlen veel kord. Järgmine ost on kindlasti mekintoš derevjanõi.

Firmast pikemalt siin.

4 Comments:

  • No aga ilusad kotid on ju. Mina olen täheldanud, et kui miski juba meelidma hakkab, siis tuleb see ära osta. Hilisem kahjutunne "miks ma küll seda ära ei ostnud" on tunduvvalt hullem mõttest "kas mul ikka oli seda tarvis?".

    By Anonymous Anonymous, at 2:21 PM  

  • seda viimast kahetsust tunnen ikka märksa sagedamini kui seda, et miks ma küll ei ostnud. kui järele mõelda, siis ei mäletagi enam, millel viimati mitteostmise kahetsust tundsin. vanasti olin oma ostmistega arukam, tundub mulle. laristama kipun.

    By Blogger triibik, at 5:26 PM  

  • triibikul on tarvis järgmise ettejuhtuva puukaupmehe käest osta oma puupeale täienduseks puupulk, millele oleks kaunite triibuliste tähtedega peale kirjutet MÄLUPULK. Onjo? :)

    By Blogger paranka, at 9:23 AM  

  • jah, siis oleks hea mäluda.

    By Blogger triibik, at 2:07 PM  

Post a Comment

<< Home