uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Wednesday, November 30, 2005

Oleks mul suur koolitahvel, peaksin sinna sada korda kirjutama: OSTAN JÕULUKALENDRI AEGSASTI ÄRA! Eile keeldusin Kalevi oma ostmast, sest see oli lihtsalt nii kole, aga täna maksaksin selle eest juba peale, sest Prismas olid jõulukalendrid otsa saanud ja mujale ma enne lasteaeda ei jõudnud. Vaatame, kas Tarmo võlub midagi välja ... Ehk läheb, saba sorgus ja silmis kahetsus, Minski poodi?

6 Comments:

  • Loe siit http://kcal.blogspot.com/2005/11/muusikuil-mehhanikuile-mjatele_29.html

    By Anonymous Anonymous, at 10:02 PM  

  • Aga Kalevi omad ongi koledad ja kommid on ka sees vastikud. Mingid nätsukad. Õige jõulukalender on ikka shokolaadikommiga, kus igal kommil on veel erinev kujund peale litsutud. Ma muidugi olen Kalevi boikoteerijate klubist, see selleks.

    By Blogger Lupetta, at 12:12 AM  

  • mina, kes ma kogu aeg unustan boikoteerida ja tõden et ilmselt pole sel siis ka mõtet ja kalevi pood on mu tööle kõige lähemal...ütleksin et Kalevil mu arust kaks kalendrit ja vähemalt ühel on sees tuttavad sokolaadikommid nagu mesikäpp ja-ma-ei-mäleta-mis-veel ja täitsa soovitan, eirit kui suurem häda käes Nukuteatri kõrvale poodi tulla

    By Anonymous Anonymous, at 9:56 AM  

  • Need Kalevi kalendrid erinevad ainult väliselt, aga jah, mõlemas on mesikäpad ja -schmäpad sees, nii et kommide üle kurta ei saa. Aga see kunstnik, kes sel aastal pakendeid tegema palgati, on ilmselt küll mingi keskerakondlik golem, kellele oli vaja rakendust anda, et ta peremeest ära ei sööks.
    Omalt poolt sooviksin küll head isu talle.

    By Anonymous Anonymous, at 12:49 PM  

  • Minul näiteks on hea meel, et ma laps ei ole ja ei pea neid vastikuid saksa piimashokolaadiga jõulukalendreid avama. Minu patriotismil ja kodanikuteadlikkusel on oma piir ja see piir läheb just kodumaise kommitööstuse juurest. See ei oleks enam elamisväärne elu, kui ma Kalevi toodangut pruukida ei saaks.

    By Anonymous Anonymous, at 7:34 PM  

  • jah, loodame et tarmo vaatamata kujundusõudustele siiski lahendas olukorra:)

    By Anonymous Anonymous, at 8:14 PM  

Post a Comment

<< Home