uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Wednesday, May 11, 2005

Mirr joonistas-kirjutas täna raamatu, mille kaane peal on notsu Anna ja teine notsu Arnold, kellel pole oma kodu ja kelle Anna toob enda juurde alama. Ainus Arnold, keda Mirr teab, on eilne sünnipäevalaps.

Aga Arnoldi-temaatika tuleb sisse alles järgmises teoses, mille noor autor kavatseb täna pärast lõunauinakut kirja panna. Debüüt kirjeldas seda, kuidas Anna mõtleb, mida emale emadepäevaks kinkida. Siis korjab lilled ja ostab kingi ning läheb ema juurde. Aga ei saa uksele koputada, sest käed on kinni. Paneb siis lilled teise kätte ja koputab. Lilled kukuvad maha, aga ta korjab need üles. Ema on väga rõõmus. Viimase pildi peal istub Anna laua taga ja teeb "Slurp". Tal on käes poolik pulgakomm - ema sai kingiks teise poole.

Tuleks "Steve Zizou" ometi juba videolevvi. Kuulan siin saundträkki ja kräunun õnnetult. Aga muidu on super. Peab ikka külalisi kutsuma, siis saab kodu korda. Miina vaatas kah juba imelikult, et maki ümbert on kõik plaadid ära koristatud.

2 Comments:

  • mul ka koristamise suhtes täpselt samad mõtted. Eelmisel nädalal sain korteri ikka ülimasse korda. Just ühe külalise pärast...

    By Anonymous Anonymous, at 7:45 PM  

  • Saksamaaga on nii lood, et tuleva septembri lõpus ma sinna satun. Trenniga läheme nö Eesti programmi ja tegema, ja nii nagu ma aru sain, Eestit nö esindama. Noh, ega meile lihtinimestele väga täpselt räägita ja ega me otsest raha veel pole ministeeriumist saanud (kuigi me poeme, oo me poeme). Aga lootus püsib!

    By Blogger Kiisik, at 8:33 PM  

Post a Comment

<< Home