uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Tuesday, April 19, 2005

Portreed

Mirr joonistas eile tervest meie perest portreed. Kõigepealt autoportree ja siis kõik teised. Issi pildile lippas vahepeal täiendust tegema. Küsisin: "Kas unustasid issil ripsmed ära?" - "Eei, issil pole ju ripsmeid!" Sahkat-sahkat, käis pliiats laia joonega. Pärast vaatasin - võimsad käekarvad. Mirr oli ise õudselt rahul: "Oi-oi, issi tuleb ja ajab silmad laeni punni - et milline pilt!" Kõrvadega meid ei varustatud. Nojah, mis neist ikka tolku. "Papa" asemel oli nunnult "Baba".

Aeg-ajalt tuleb mulle meelde, et tahan ju nii kangesti "Eesti ballaade" näha. Aga ei julge ikka veel piletit osta. Noh et see lapse söötmine ja magamapanek, mis seni on puhtalt minu töö. Ehk suudan ta augustiks kuidagi ümber koolitada? Seapraadi-hapukapsast sööma? Või võtame tite käruga kaasa ja laseme heldelt tasustatud boil etenduse ajal ümber Kuusalu kütta? Täna oli lehes ka "Pidusöögi" viimaste etenduste reklaam. Ehh... See "Festeni"-film on ju mu lemmikuid ja näitemäng sai kõvasti kiita, mis sest, et seal mängisid igasugused viiveaamisepad ja eduardsalmistud ja velvovälid. Süüa antakse kah ... KADEDUS is my middle name.

Jah, ega sellel, kes hommikupoole 2,5 tundi põõnas ja mind linna peale litutama lasi, ei sünnigi rõdul kauem kui kümme minutit magada. Gotta go. Bye. Muidu sööb Miina mu teksased ära.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home