uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Wednesday, February 28, 2007

Sündmuspaik: voodi.

Rauges poosis Kodutriibik on vahelduseks arvutist ära (hetkel muidugi oskan ühendada rauget poosi ja arvutis olemist sessamas sündmuspaigas) ja mõnuleb värske Anne kallal.

Siseneb pereisa. Heidab pika pilgu voodis vedelevale valgele emailitud kausile, mille põhjas on natuke sousti ja mille sees vedeleb elegantne kuldne koogikahvlike.

"Mis asi see on?" küsib pereisa.

"See on ... glamuur," teatab Kodutriibik ainult hetke järele mõeldes.

"Glamur i diskurs," lausub pereisa vene keeles. Ja seletab, et neid nähtusi käsitlenud Pelevin oma viimases romaanis "Empire V". Need on vampiiride ainsad õppeained, millel põhineb kogu nende maailmakäsitlus. Ja käänatakse peenelt "glamuraa i diskursaa".

Tegelikult loeb pereisa mu kõrval hoopis Krister Kivi värsket reisiraamatut "Eesti maja", tsiteerib ja itsitab. Me tavaliselt ei vedele niimoodi voodis. Ja mul on kole kadedus, et ma ise juba ei saa seda raamatut lugeda. Aga ma saan seda soovitada, eks ju. Sest Triibiku raamatusoovitused - need on ju glamur i diskurs.

Praegu on olnud päris mitu pinevat hetke seoses sellega, et meil on voodis nii õdus, aga vat Mirr on võtnud kapist piiisikesed pulgajäätised. Ja jätnud need köögilauale. Ja siis oli siuke saspens, et need hakkavad ju sulama. Aga meie oleme praegu mõudis glamuraa ja diskursaa. Miina ei olnud, tema suundus kohe kööki ja tõi endale ühe jäta. Ja on sellega nüüd siin voodis. Aga vat see jäätis on kangesti seda nägu, et hakkab alt tilkuma.

Aga kes viitsib salvrätti tuua?

Aga see kah nagu ei istu, et mu ilus loojangu- või kui soovite, apelsinivärvi voodipesu täis lödistatakse.

Virk emand viis jäätised kappi ära. Ja tõi veini!

Ei tohi end vinti võtta. Viimased kakskümmend lehekülge töist teost! Ja siis läheb lõbulugemiseks! Assaa!

3 Comments:

  • Tahan ka "glamuraa i diskursaa"! Aga meil on valdavalt "besporjadok i krik". Aga vot jätsi lähen võtan just praegu kapist. Lapsed ju magavad, nüüd saab mõnnalt õgida...

    By Blogger kalake, at 10:32 PM  

  • oh, meil on ka besporjadok i krik, et mitte öelda bezpredel i vopli :)

    By Blogger evidevik, at 10:39 PM  

  • Täna öösel lisandus meil eelkirjeldatule "rvota i kareta". Õnneks on praeguseks saabunud "stabilnost".

    By Blogger kalake, at 9:56 AM  

Post a Comment

<< Home