uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Friday, January 05, 2007

Miina on juba mitu hommikut järjest pükse jalga sikutades pahur olnud. Sikutab-sikutab ja venitab ja poriseb, et püksid ei ulatu enam sokkideni. Siis jagasin ise ära ja nentisin: "Kuule, Mii, sa oled ju lihtsalt kasvanud!"

Mii on meie pere kiiresti riide panemise meister. Saateks "maiiiise!". Mirriga küll siukest maiiiiset polnud, aga teda tuleb ka tänini riidesse aidata, et kunagi üldse uksest välja jõuda. Aga Miina maiiiisede peale on Mirr õppinud kähvama: "Maize on läti keeles "leib"."

Aga muidu ikka trullalllaa, mis sest, et tähtaeg läheneb ähvardaval kiirusel. No kui sulle tuuakse poest just akuraatses konditsioonis vanilli-kohvi jäätis (pehme, karbinurgast voolab välja juba) ja hommikusöögilauas loetakse lehest, et Loomingu Raamatukogus on ilmunud Griškovetsi mononäidendite tõlge hinnaga 19 krooni, siis ei saa ju olla muud kui trullallaa! Griškovetšist pikemalt siin.

2 Comments:

  • Hoiatus Griškovetsi teemal: ametlik tra-tekst pole-tra- pooltki nii värvikas ja-tra- temperamentne kui selles-tra-etenduses, kus ta-tra- ise paljajalu-tra- köite vahel istub. Hulk värvi on kaduma läind. Ilmselt juba autoril ja toimetamise käigus, osa kindlasti ka tänu etenduse improvisatsioonilisusele.

    By Anonymous Anonymous, at 2:03 PM  

  • Jajah, meil on koguni kolm tema näidendit arvutisoppides ja mitu korda vaadatud ka :)

    By Anonymous Anonymous, at 5:51 PM  

Post a Comment

<< Home