uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Monday, August 08, 2005

Kas on kerge olla naisterahvas? Ei ole kerge, väga raske on. Võtkem või mu praegused kuumimad dilemmad. Odav kreem või kallis kreem? Odav vene kreem või odav kodumaine? Odavas on kehvemad koostisosad. Raha jääb alles, aga tunnen end odavalt. Tunnen end nagu Kajaka turg Stockmanni kõrval. Kallima puhul maksan peale tohutute reklaamikulude eest. Aga kallis on kindlasti parem ja teeb heal juhul ka ilusamaks. Või siledamaks või klaarimaks või. Ja tekitab tunde "because I'm worth it", sest ma ju olen vöörth it. Kuhjaga ja sajakordselt.

Siis jälle: looduskosmeetika. Ei ole nii kallis kui kallis kosmeetika. Ja mõjub ehk pikemas perspektiivis paremini. Tekitab natuke vähem vähki. Mõjub enesetundele ökomalt. Aga ehk ei sobi ikka just minu konkreetsele nahale? Ja ehk ikka ei tee ilusamaks ega klaarimaks ega siledamaks ega miskit.

Muidugi jääb üle veel kõige radikaalsem meetod - oliiviõli. Või viinamarjaseemneõli. 100% looduslik. Järelikult tervislik. Odav kah kõige muuga võrreldes. Alati kodus olemas.

Vaat sellised keerulised mõttekäigud. Hulluks võib minna.

5 Comments:

  • kunagi nooruses kribasin kokku paar lõiku nn köögikosmeetikast:
    1) banaanidest valmistatav
    2) midagi jäsemetele
    3) kiharatele
    4) vannirõõmud

    ...ja nüüd kööki ;)

    By Blogger Unknown, at 10:04 PM  

  • minul sõltub otsustamine pangaarvest. kui raha on, ostan kallima, kui raha ei ole, ostan odava ja kodumaise. erilist vahet ei ole märganud, kallim lõhnab tavaliselt kallilit, kodumaine ei lõhna üldse, aga tundub nahal sama hea ja pehme. omal ajal, kui veel igasuguseid tarku raamatuid lugesin, siis puhastasin õhtuti nägu keefiri ja teega. aga ma tõesti ei mäleta, mis mõju sellel oli. kummeli jääkuubikud hommikuti olid igatahes head. värskendasid. ja siis sai veel kastroolõli juustesse ja ripsmetele määritud. jube.

    By Blogger trini, at 10:12 PM  

  • Oot-oot, kust seda viinamarjaõli saab? :))

    By Blogger Triin :), at 10:14 PM  

  • Käitugem ratsionaalselt:
    http://www.ekspress.ee/viewdoc/154EC30036884D11C2257035004619FD

    Ninnu

    By Anonymous Anonymous, at 10:24 PM  

  • viinamarjaõli saab toidupoest. mu massöör ütles, et rakkudele kõige kasulikumalt mõjuma - et antioksüdandid ja mis kõik veel. kasutan seda muidu toiduvalmistamises, aga ihu peal pole kah karjuma hakand.

    By Blogger triibik, at 10:43 PM  

Post a Comment

<< Home