uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Wednesday, June 14, 2006

Kurg päästis konna elu

Märkasin aiapeol pruuni armsat konnakest, kes murul tikk-kontsade vahel laveeris, ja palusin Kurel looma põõsaste vahele peitu toimetada. Kurg ütles, et tavaliselt tegeleb selliste asjadega Kai, aga üritas konna siiski kinni võtta. Paari katse järel see ka õnnestus. Joomine võis jätkuda. Olin Kurge lohutanud, et konn vähemalt ei hammusta. Erinevalt mutist, keda Tarmo eelmisel suvel üle tee aitama läks.

4 Comments:

  • Nojah, minu Tartu-aastate kulminatsioon oli kindlasti järjekordne arstil käik, kui mulle anti minu isiklik toimik kaasa, et see traumatoloogi juurde kaasa võtta. Tee peal siis lugesin oma viimase aasta tegemistest. Seal olid koerahammustus, varbaluumurd ja peapõrutus. Live dangerously! Die young! (Selleks olen ma küll liiga vana...)

    By Anonymous Anonymous, at 10:11 AM  

  • kuna ma siit tegelasena korraks läbi lipsasin, siis täiesti teemast mööda aga: pühapäeval saunas istudes (! ja loll olin), kannatades (eriti saun ei meeldi aga vahel arvan et oleks kasulik) lugesin ühte sinule kuuluvat Akunini raamatut mille ma Ina käest sain. Kuum võttis liimköite päris lahti ja kokku mul seda sulatada ei õnnestunud. jube häbi on, toon sulle uue ja ilusa!

    By Anonymous Anonymous, at 6:00 PM  

  • saun võtab mõne inimesegi liimist lahti, mis siis lihtsakoelisest raamatust rääkida.
    siin meenub mulle üks juhtum kellestki, kes armastas õhtuti vannis lugeda ja sigarit tõmmata. ja kui ta siis ükskord külmast lõdisedes ärkas, ujus talle vastu ponsunud sigar justkui allveelaev.

    By Blogger triibik, at 7:19 PM  

  • sigarit on igatahes tervislikum vannis suitsetada kui näiteks voodis. vann ei lähe nii kergesti põlema...

    By Blogger annushka, at 11:37 PM  

Post a Comment

<< Home