uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Wednesday, August 31, 2005

Kirun seda Minski mis ma kirun, aga siin leidub aeg-ajalt ikka uunikume. Ma Ukraina päritolu konservidest parem ei räägi, aga eile sattusin Toskaanast pärit puuviljakoogi peale. Ja ostsin mauhti ära. Karp oli küll oluliselt suurem kui kook, aga sisu oli tore - kõva ümmargune plönn, mis koosneb sukaadist, puuviljatükkidest, rosinatest ja millestki veel, mis seda koos hoiab.

Pikantne üksikasi: koogi põhja all on midagi paberisarnast, mis sealt hästi ära ei tule. Kuna isu on suur, siis söön kohati koos sellega ja loodan, et ehk on tegu õhuõhukese vahvliga. Aga võib-olla on see ikkagi paber. Õhuke siiski, seedib ära.

Kuigi pilt hakkab väsimusest tasku minema - preili Mii, homse seisuga ühene, virises öö läbi -, võtame vist täna väikse külaskäigu ette. Sinna, Kust Ma Eelmine Aasta Puugi Sain. Nüüd oleks vaja puugipreventiivset kombinesooni.

4 Comments:

  • See miski, mis kooki koos hoidis oli kindlasti Toscana Juuksenõel aga muide see pole "paber" pole ikka päris paber. Ostsin Hispaaniast kohalikku maiust, mis meenutas serbetti ja tolle ümber oli samuti kahtlane paberit meenutav ollus mis siiski söödavaks osutus. Vähemalt oli teda võimatu magustoidust irrutada. Ma arvan, see on neil sealpool kombeks nii.

    By Blogger Lupetta, at 9:26 PM  

  • Järgmine samm on viinerite söömine kilega tükkis ;-)

    By Anonymous Anonymous, at 9:05 AM  

  • BTW, see ei puutu ehk asjasse, aga kinnisvarafirma Uus Maa maakleri nimi on Jörg Tutti.

    By Anonymous Anonymous, at 3:55 PM  

  • See plönn on vist panforte (http://www.nami-nami.pri.ee/recipe/recipe.php?q=detail&pID=3992) ja paber riisist, kõlbab süüa küll:)

    By Blogger Pille, at 9:30 PM  

Post a Comment

<< Home