uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Monday, June 06, 2005

No mida ma selles kamabatoonis küll leidsin? Kõhn ja kuivetu nagu esifeministi vanamees ning sama saatuslik nagu käär Viljaveski leiba. Vaat Advocaat on hoopis teine tera - milline magus patt peitub selle kollasinisekirju kahiseva paberi sees! Millised sulnid ja seksikad mõtted mind seda süües valdavad! Ja kui mehine ja intelligentne amet! Kaevur on jälle teistmoodi hõrk - tahumatu, higine, otsusekindel. Teisalt ei jäta mind külmaks ka naiselikud võlud - Tiina, Geisha, Lily, Julia ... Kommide maailm on hulluks ajavalt mitmekesine.

Tegelikult tahaksin hoopis vana head veneaegset marmelaadi, koledat kollast ja koledat pruuni ja koledat rohelist, mitte neid faking falgusfoorifärvilisi feike. Kui Tiina hammastega paljaks koorida, tulebki ilus pruun veneaegne marmelaad välja. Mäletan, et lapsepõlves pidi kõigepealt ära sööma rohelised, need olid kõige hapukamad. Nagu ka hernekommide rohelised.

Olen omal tahtel sattunud võrkturunduse küüsi. Tupperware'i päevalillevormist, mida kõik Perekooli ja Delfi moorid ülistavad, on asi veel õnneks kaugel, aga minu näo ilu eest hoolitseb nüüdsest Mirra-Luxe. Seks-komfordi vahendeid pole küll veel tellinud. Ehk peaks - minu tähtkujuga klappiv Mirra-Lvitsa parandab lisaks seks-komfordile ka emakakaela erosioone ja hemorroide!

4 Comments:

  • Üks kursaõde keeras kunagi Goldeni-usku ja üritas kõigile tuttavatele kaela määrida mingit n-in-1 vahendit, mis kõlbas umbes et morsi tegemiseks, toataimede kastmiseks, põrandate poleerimiseks ja koitõrjeks. Neil olid seal mäletamist mööda ka kokkutulekud, kus parimaid müügimehi autasustati järkudega, mis seisnesid vääriskivide nimedes - no et kui sada potsikut müüd, saad safiiriks, kui tuhat, siis smaragdiks.
    Hakkasin seda kursaõde aktiivselt vältima, mis oli suht keeruline, sest loengutes oli aeg-ajalt ikka käia vaja ;-)

    By Anonymous Anonymous, at 12:23 PM  

  • See käis siis võrkturunduse kohta.

    By Anonymous Anonymous, at 12:24 PM  

  • kui ei müü, saad sapikivi tiitli.

    By Blogger triibik, at 12:33 PM  

  • Ai! Pruuskasin praegu tulist kohvi klaviatuurile. Sapikivi...

    By Anonymous Anonymous, at 1:13 PM  

Post a Comment

<< Home