uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Tuesday, May 24, 2005

Heil, Männer, ütles füürer just praegu. Vaatan dokki Albert Speerist. Õigemini Miina vaatab ja mina kirjutan.

Aga mitte see polnud mu rõõmusõnum. Vaid rõõmusõnum on see, et täna kl 00.00 tuleb MTV3st soomlaste geniaalsemaid kingitusi maailmakultuuri - Noriko Show! Kes ei tea - näitlejanna Outi Mäenpää kehastub jaapani teletöötajaks ning intervjueerib soome kuulsusi, kellel pole asjast aimugi. Jaburad küsimused vigases inglise keeles, kimbatuses staarid pluss imearmas päris-jaapanlane Noriko kõrval, kes ei lausu sõnagi ning ainult naeratab ja noogutab leebelt, kui Noriko temalt midagi valejaapani keeles küsib. Kohustuslik.

2 Comments:

  • Surematuid küsimusi: "How often do you have erection?" (kelleltki poliitikult), "Why not shower together?" (hästi järjekindlalt mitu korda kelleltki sportlaselt, kes rääkis, et pärast trenni käivad mehed kõik omaette kabiinides duši all vms)

    "Ooh, kongratuleišööön!" (iga asja peale, nt kui intervjueeritav teatab, et ta on 180 cm pikk)

    Olgu eraldi tähelepanu juhitud ka saatejuhi kõrval istuvale (ehtsale) jaapani vanamehele, kes ei ütle ainsatki sõna ja ainult naeratab.

    By Anonymous Anonymous, at 3:26 PM  

  • Hakkan kohe vaatama. Kui mina esimest korda Noriko shõud nägin, siis läkisn 100% haneks. Õigemini ma kahtlesin küll, et mingi jama käib aga seda, et ta on soomlane, poleks taibanud enne, kui ta paruka peast võttis. See on tõesti väga JAAAAAA!

    By Blogger Lupetta, at 11:51 PM  

Post a Comment

<< Home