uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Thursday, April 07, 2005

Mingi haigus vist?

Tühjendasin kübarariiuli vanadest ajalehtedest ning küürisin köögis ja vannitoas kraanikausi puhtaks. Eile korrastasin lapse riidesahtleid. Tuleb palavikku mõõta.

Muidugi peab selle eelmise postituse pealkiri olema "Ja sinu Piid ka". Mu eks-korrektorisilm võiks mu enda vigade peale natuke aegsamini tõmblema hakata. Aga Pii-raamat oli ju päris tore. Eriti algus. Pärast, kui selgus, et tiiger poisi paadis on ikkagi ainult tiiger ja inimkeelt ei räägi, siis ma pettusin veidi.

Avastasin, et Miina roosa kevadkombeka peale on tikitud kiri "Jeanne d'Arc". Nojah, eestlastel pole midagi kobiseda, endal "Marat" ja "Lembitu". Eks ole teinekordki hullemat tehtud. Kunagi, popstaaripäevil (kih-kih), kandsin korra Narva mnt ühikate lähistelt kaltsukast soetatud pusa tekstiga "Kiss your fucking ears goodbye". Või oli see "I wanna fuck you in the ear"? Pärast hakkas nii piinlik, et ei kõlvanud isegi kodus selga panna.

Issa ristike, vist oli nii, et kõhu peal oli "Kiss your fucking ears goodbye" ja käise peal (kust vist õnneks keegi lugeda ei näinud) "I wanna fuck you in the ass". Karmavõlg on küll garanteeritud.

1 Comments:

Post a Comment

<< Home