uus aadress: kodutriibik.wordpress.com

Friday, September 16, 2005

Jude Law, Jude Law, you're such a little slut.
And we don't want to hear you say, "Slut? What? But--"
You were CAUGHT IN THE ACT, you committed a sin.
And we've seen far too much of your three-inch foreskin.
Whether it's always that tiny, or just temporary shrinkage of your hawker --
It really doesn't matter, we saw the pictures on Gawker.

You cheated on Sienna like you cheated on Sadie.
And, Jude? That nanny? She's certainly no lady.
A bit of a cow, and not quite a looker.
Still, you did better than Hugh Grant with his Divine hooker.

Vaat siit.

Aga meil siin ühel on rekordiks 6,5 sammu. Eilse päeva rekord viis sammu tehti mõistagi siis, kui esivanemad end parajasti rihmaks lakkusid. Aga tore oli. Hollandi kuraasi mõjul võtsin end pärast tunnist kihelemist kokku ja tegin tutvust nimekaimuga, ütlemaks, et olen koolipõlves tal süles istunud. Raske on selliseid asju öelda, rõhutamata meie vanusevahet ning jätmata ühtlasi muljet, et löön talle külge.

Aga ühine sugu tegi asja veidi vähem pikantseks. Marek T'le ma näiteks ei läinud ütlema, et mul peaks malevaajast alles olema kummiloom tema nimega. Sest ehk hakkab ta kahtlustama, et mul on kodus terve tuba tema pilte täis kleebitud. Nagu Liza Minnelli nüüdseks juba eksmehe Shirley Temple'i pühamu.

No nii. Purjuspäi läksin ka ülevoolavalt tänama pianisti, keda keegi peale meie ei kuulanud ja kes mängis, nüüh, Billy Joeli "And So It Goesi". Teadmata, et see polegi koorilaul. Nii et sain tänu avaldada ja ühtlasi tarkust jagada.

Üks asi jäi purjuspäi tegemata. Jäi klubi peremehelt küsimata, kas tal seeliku all aluspüksid on või pole neid mitte. Ja jäi ka kirjanike liidu eksesimehelt pärimata, kas pats on pärast ametist lahkumist kasvatatud. Natuke rõve pats oli.

Aga nende vanameeste ja patsidega on viimasel ajal üldse kummalised lood. Mustonenil oli keset hõredat pealage, issand jumal, scrunchie! Üks aksessuaar, ütleme, manus, ütleme manus, sest see on rõve sõna - manus, mida ma ikka üldse kohe ei salli. Aga Mustonen rääkis kah veidra lõbususega. Tal ju rasked ajad, nii et kandku peale seda scrunchie't, kui see midagi parandab.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home